

## Professional Development Day March 15, 2024

Early Lear	ning - Del	ta - Monteny B	Gr. 1-3 - D	elta Hotel,	Willow Room		Gr. 4-6 - Fo	ur Points	Sheraton Ballroom
	Title	Early Learning Cohort	9:00-10:00 (60 Min)	Title	Gr.1-3 New Science Curriculum Supports		9:00-10:00 (60 Min)	Title	Gr. 4-6 Math & Numeracy
	Speaker	Karen Chrenek		Speaker	Chris Zarski & Ted Zarowny			Speaker	Nicki & Rhonda
	Registrants	35		Registrants	(Max 100)			Registrants	(Max 100)
	Room	Delta - Monteny B		Room	Delta Hotel, Willow Room			Room	Four Points Ballroom
10:00-10:15			10:00-10:15				10:00-10:15		
<b>10:15-11:30</b> (75 min)	Title	Early Learning Cohort	10:15-11:30 (75 min)	Title	Gr. 1-3 New Science Curriculum Supports		<b>10:15-11:30</b> (75 min)	Title	Gr. 4-6 Math & Numeracy
	Speaker	Karen Chrenek	(	Speaker	Chris Zarski & Ted Zarowny			Speaker	Nicki & Rhonda
	Registrants	35		Registrants				Registrants	
	Room	Delta - Monteny B		Room	Delta Hotel, Willow Room			Room	Four Points Ballroom
11:30-1:00			11:30-1:00				11:30-1:00		
<b>1:00-2:15</b> (75min)	Title	Early Learning Cohort	1:00-2:15 (75min)	Title	Gr. 1-3 Numeracy Curriculum Supports		1:00-2:15 (75min)	Title	Gr. 4-6 New Science Curriculum Supports
	Speaker	Karen Chrenek	, í	Speaker	Nicki & Rhonda		·	Speaker	Chris Zarski & Ted Zarowny
	Registrants	35		Registrants				Registrants	
	Room	Delta - Monteny B		Room	Delta Hotel, Willow Room			Room	Four Points Ballroom
2:15-2:30			2:15-2:30				2:15-2:30		
<b>2:30-3:30</b> (60 min)	Title	Early Learning Cohort	2:30-3:30 (60 min)	Title	Gr. 1-3 Numeracy Curriculum Supports		2:30-3:30 (60 min)	Title	Gr. 4-6 New Science Curriculum Supports
	Speaker	Karen Chrenek	. <i>í</i>	Speaker	Nicki & Rhonda		Speaker	Chris Zarski & Ted Zarowny	
	Registrants	35		Registrants				Registrants	
	Room	Delta - Monteny B		Room	Delta Hotel, Willow Room			Room	Four Points Ballroom

Jr/Sr High	- Venue	- Pomeroy			
9:00-10:05 (65 Min)	Title	Classroom Management - Full day	DBL Session Compassion Fatigue, Burnout, and a Way Forward	DBL Session Back by popular demand Supporting Students Post-Covid: Executive Functioning, Resilience and Connection	Evidence-Based Strategies for Deep Learning
	Speaker	Sandra Woitas	Dr. Kendrick	Heather Craigdaille and Carolyn Hovey-Johnson	ATA
	Room	Salon B	Poplar	Salon C	Salon A
10:05-10:25	Title		CONT Compassion Fatigue, Burnout, and a Way Forward	CONT Back by popular demand Supporting Students Post-Covid: Executive Functioning, Resilience and Connection (Double Session)	Outside the Box - Weaving Creativity into the Learning Process
10:25-11:30 (65 min)	Speaker	Sandra Woitas	Dr. Kendrick	Heather Craigdaille and Carolyn Hovey-Johnson	ATA
11:30-1:00	Room				Salon A
<b>1:00-2:05</b> (65min)	Title		Taking a LEAP: Unlearning Racial Bias	DBL Session Wellness Session - Self-care and breaking the stress cycle	
	Speaker	Sandra Woitas	ATA	Ashley Mercer -	
	Room		Poplar	Salon C	
2:05-2:25 2:25-3:30 (65 min)	Title		Gender & Sexual diversity	CONT Wellness Session - Self-care and breaking the stress cycle	
	Title Speaker	Sandra Woitas	Jey Brazeau	Ashley Mercer -	
	Room		Poplar		